Skip to content

PRIVATËSIA NË KOSOVË MERR NJË PËRKRAHJE TË RËNDËSISHME NGA BE DHE SHOQËRIA CIVILE

Dy OJQ Kosovare, LENS nga Prishtina dhe KCIC nga Gjilani, me ndihmë të një granti nga BE kanë realizuar një projekt i cili ka tentuar të vë në binarë një varg masash të cilat do të parandalonin keqpërdorimin e të dhënave personale si dhe shkeljen e privatësisë. Aktivitetet kryesore të rrjetit kanë qenë fuqizimi i… Read More »PRIVATËSIA NË KOSOVË MERR NJË PËRKRAHJE TË RËNDËSISHME NGA BE DHE SHOQËRIA CIVILE

FRIKË PËR PËRSËRITJEN E 2010-SHIT

Nga Leonora Aliu – 01.06.2017 MONITORUESIT PARALAJMËROJNË PËR MUNDËSI TË KEQPËRDORIMEVE NË DITËN E VOTIMIT. Më pak se dy javë kanë mbetur, derisa kosovarët t’i drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur legjislaturen e tyre të re, dhe rrjedhimisht qeverinë e re. Por, tensionet e zgjedhjeve të sivjetme nacionale mund të vërehen qysh tash me parullat e… Read More »FRIKË PËR PËRSËRITJEN E 2010-SHIT